ADANA / SEYHAN - Seyhan Borsa İstanbul Fen Lisesi

Nis

Meslek Tanıtım Günleri kapsamında Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü başkanı Prof. Dr. Umut Orhan okulumuz öğrencileriyle Bilgisayar Mühendisliği alanıyla ilgili söyleşi yaptı.

Bİ'FL YAYINDA

Nis

Üniversiteleri Tanıma ve Kültür Gezimizde Boğaziçi, İTÜ ve Koç üniversitelerini gezdik.

Nis

Sizinle iletişim kurabilmemiz için lütfen formu doldurun.

Ege Üniversitesi Gezimiz | Nisan 2024

İzmir Kültür Bilim Gezimiz | Nisan 2024

Çanakkale Gezimiz | Nisan 2024

Çukurova Hayvan Barınağı Ziyaretimiz

Nis

Meslek Tanıtım Günleri kapsamında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök  Tıp Fakültesi Kardiolog  Prof. Dr. Mesut Demir öğrencilerimizle söyleşi yaptılar.

Hıdırellez Kutlamaları

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Mrt

Meslek Tanıtım Günleri kapsamında Diş Hekimi Ali Mutlu DEMİROĞLU öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Mrt

Meslek Tanıtım Günleri kapsamında Yüksek Mimar Cemil Çalkıcı Mimarlık bölümü hakkında sunum yaparak öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Mrt

Meslek Tanıtım Günleri kapsamında Prof.Dr. Özlem Alkan, Doç.Dr. Fulya Özer  Tıp  Fakülteleri ve Bölümleri ve Design Tekstil Şirketi Tekstil Mühendisi Selen Atılgan Mühendislik Bilimleri hakkında sunum yaparak öğrencilerimizle  söyleşi yaptılar.

11- 15 Mart Meslek Tanıtım Günleri Programı